Objavljeno: 18. 02. 2019 - 2:30

Mobilna aplikacija za učenje prometnih propisa

AUTOŠKOLA je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan.

Aktivna je na iOS i Android mobilnim platformama, te se planira proširenje na druge platforme u budućnosti Ova aplikacija ima tri osnovna modula, a to su moduli za učenje prometnih propisa, učenje prometnih znakova i vježbanje ispita. Nudi direktan i jednostavan pristup učenju prometnih propisa i sigurnosnih pravila, kao i za osvježavanje znanja aktivnim vozačima. Aplikacija omogućuje korisniku da na zabavan i interaktivan način uspješnije usvoji znanja i zakonske propise kako bi se pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet.

Koristeći aplikaciju kandidat može aktivno riješiti esencijalnih 1000 pitanja i pregledati 1000 pripadajućih odgovora za polaganje pismenog djela vozačkog ispita. Pitanja su popraćena simulacijama različitih situacija u prometu (400 3D modela) koje će zaintrigirati i već formirane vozače. 3D simulacije najveća su prednost ove aplikacije jer animiraju korisnika u virtualnom prostoru prikazujući prometne situacije u kojima bi se mogao naći u stvarnome svijetu. Svima koji žele upotpuniti svoja znanja zakonskim propisima putem aplikacije dostupni su i prometni znakovi.

Aplikacija AUTOŠKOLA pruža kompletan sustav usvajanja prometnih propisa i pravila, priprema korisnika za polaganje vozačkog dijela ispita i omogućuje provjeru znanja putem najdražeg im gadgeta ili osobnog računala. Nije namijenjena samo polaznicima autoškola koji se osposobljavaju za vozački ispit, već i svim aktivnim vozačima koji se žele okušati u aplikaciji te provjeriti svoje znanje koje svakodnevno primjenjuju u vožnji.

Aplikacija je izvrsna suvremena zamjena za dosadašnje udžbenike jer štedi novac korisnika i čuva okoliš (nema potrebe za tiskanjem udžbenika niti njihovim pravilnim zbrinjavanjem). Osim toga, aplikacija se konstantno osvježava prema promjenama u Zakonu, pa korisnicima nije potrebno voditi brigu o pravodobnom mijenjanju udžbenika.

  Novosti - Sve