siguran i brz put do vozačke dozvole

AUTOŠKOLA + Online prijave

Kako bi udovoljili današnjem ubrzanom tempu života, vozačka dozvola B kategorije presudna je i odlučujuća uloga u Vašoj mobilnosti i dostupnosti. Važno je spomenuti da se i prilikom zaposlenja podrazumijeva posjedovanje vozačke dozvole te mnogi poslodavci uvjetuju mlade ljude da imaju položen vozački ispit.

Kako je i napredak automobilske industrije i složena gustoća prometnica sve zahtjevnija u gradu Bjelovaru, prilično je bitno kako se snalazite za upravljačem. Prilikom izbora autoškole u kojoj ćete položiti vozački ispit, presudna bi trebala biti kvaliteta i moderan način rada autoškole te dostupnost. U Autoškoli Autokluba Bjelovar jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

Autoklub Bjelovar najstarije društvo u gradu takove vrste utemeljeno 1930.g. Od samog početka bavimo se obučavanjem kandidata za vozače pratimo, potičemo i ostvarujemo zaštitu interesa vozača u cestovnom prometu i motoriziranom turizmu.

NOVOST: POKLON KANDIDATIMA

Autoklub Bjelovar nagrađuje svakog svog polaznika autoškole sa ČLANSTVOM U HAK-u nakon uspješnog završetka osposobljavanja u autoškoli.

U skladu sa zadanim ritmom i brzinom današnjeg vremena za većinu poslova vozačka dozvola je nešto što moraš imati. Gustoća i kompleksnost prometa veći je zalogaj nego prije, izuzetno je važno koliko ste sigurni u vožnji, tu izbor autoškole igra presudnu ulogu.

Autoklub Bjelovar je u svrhu prometne preventive i dodatne edukacije vozača audivizuelnom metodom učenja nabavio uz pomoć HAK-a simulator vožnje. Glavna prednost ovog oblika vožnje je osposobljavanje kandidata u virtualnoj stvarnosti tako da im nestane strah od snalaženja u prostoru.  Budući kandidati za vozače trebaju se sami uvjeriti u prednost obuke na simulatoru i obuke u stvarnoj životnoj situaciji.

Autoklub Bjelovar je na usluzi članovima i građanima svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 7:00 do 15:00 na telefon 043/247-755 ili na email info@autoklub-bjelovar.hr te možete on line prijaviti se za autoškolu kao i korištenje članskih prava.

  Usluge - Sve