Objavljeno: 01. 02. 2023 - 11:15

Mjesec pogodnosti u Autoškoli Autokluba Bjelovar, uz upis BESPLATAN liječnički pregled

VAŽNOST KVALITETNOG LIJEČNIČKOG PREGLEDA ZA BUDUĆE VOZAČE I ZA ONE KOJI TO VEĆ JESU

"Prije upisa u autoškolu dužni ste obaviti liječnički pregled i dobiti Uvjerenje o tjelesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje vozilom određene kategorije. Uvjerenje će vrijediti za one kategorije koje ste naveli pri dolasku na pregled. Osnovni liječnički pregled za vozače amatere obuhvaća kompletan pregled specijalista medicine rada, pregled vida i psihologijsko testiranje. Liječničko uvjerenje će vam vrijediti 15 mjeseci. Ukoliko vozački ispit položite poslije tog roka, za podizanje vozačke dozvole trebati će vam novo uvjerenje, za što ćete morati ponovno obaviti liječnički pregled.

Kvalitetan zdravstveni pregled važan je kako bi se na vrijeme izbjegli rizici uzrokovani mogućim zdravstvenim smetnjama koji bi mogli dovesti do neželjenih i tragičnih posljedica u svakodnevnom prometu motornih vozila.

Bilo da zdravstveni pregled obavljate prvi put ili vam je uvjerenje potrebno da biste produljili ili preveli vozačku dozvolu, na pravom ste mjestu. Kod nas ćete kompletan pregled obaviti profesionalno, brzo, efikasno bez prethodne najave termina. Sa sobom trebati donijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu, potvrdu liječnika opće prakse za pregled na medicini rada te naočale ili kontaktne leće, ukoliko ih nosite." -Dr. Alef Prohić, spec.medicine rada i sporta.

SAZNAJTE VIŠE >>>

Autoškola Autokluba Bjelovar
Ante Trumbića 4 /1.kat:
Tel: 043/ 247-755

e-mail: info@autoklub-bjelovar.hr

Tradicija i povjerenje od 1930-te

#autoklubbjelovar #autoškolabjelovar #autoskolabjelovar #hak

  Novosti - Sve